rEKREACiJA

Rekreativno skupino sestavljajo odrasli, ki jim je triatlon način življenja, sprostitev ali druženje. Lahko opravijo od 1 do 10 treningov tedensko v sklopu klubske vadbe ter tako vadijo po vodenem programu. Vadbe/treningi plavanja potekajo v za to namenjeni skupini, medtem, ko vadbe/treningi teka in kolesarjenja potekajo v sklopu treningov mladincev in elite, kar daje vsemu še večji čar, priložnost in motivacijo. Dodatne treninge pa lahko opravijo po prirejenem individualnem programu ali po dogovoru. Na voljo imajo vso strokovno podporo in konceptualni način dela kot elite in mladinci, le da je ta prilagojen njihovim željah oziroma potrebam.

Na lastno željo se lahko udeležujejo tudi rekreativnih tekmovanj doma in v tujini. Tisti, ki pa si želijo večjih izzivov pa se lahko kvalificirajo za slovensko Age Group (amatersko) reprezentanco in jo zastopajo na večjih amaterski triatlonskih tekmovanjih po svetu.

Si želite nadgraditi treninge, trenirati po strokovnem programu v skupini in se z nami udeleževati priprav ter testiranj?  Kontaktirajte nas >

© 2018 Triatlon Lajf / Produkcija: KAT web design

 

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon